duminică, 25 aprilie 2010

parlez-vous francais??

sunt in murgeni multi si din ce in ce mai multi dupa ce au fost in franta si au invatat limba lui voltaire...acum sunt multe masini cu numar de franta acolo,si case cu etaj ,saracii  rromi emigranti care au muncit din greu pentru un audi A4 cu clima bizonica ...

3 comentarii:

  1. multi se plang, unii fac si ironii la adresa tiganilor nostrii plecati pe afara la cersit si nu numai, dar adevarul indubitabil este ca cea mai buna "Ciocarlia" ascultata vreodata ramane cea cantata de un tigan in metroul bucurestean. Cel putin pentru mine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  3. ...si sa nu uitam ca,acel tigan,ce nu ii e rusine sa i se spuna tigan si care a cantat "Ciocarlia"(si poate ca o va mai canta),sta intr-un apt.de bloc,nicidecum in case,palate sau cum D-zeu li se mai spun,cu multe surle si oglinzi lipite.Este evident ca din muzica nu iti poti face atatea,nu poti detine masini scumpe,tinand cont mai ales,de studiile acestora(nu generalizez,dar la ei este c-am la general).Pe cand D-le Cioc-Boc, un control ilicit celor ce nu au macar o carte de munca si detin asa de multe bunuri cu valori mari???Pe cand??Ca pe mine,sau pe noi,ne-ai fript in buzunare cu "vrajile" tale.
    Don San

    RăspundețiȘtergere